Ugrás fel!

FENNTARTHATÓSÁG
ÉS TÁRSADALMI
FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

A fenntartható fejlődés a Hungrana Kft. működésének egyik alappillére illetve a legfontosabb minőségfejlesztő vállalkozása, amely a Társaság számára elsősorban a termelési folyamatok optimalizálását jelenti az ember és a környezet biztonságának szemmel tartása mellett. A Társaság nagy hangsúlyt fektet a környezeti hatásokat mérsékelő technológiák kifejlesztésére és integrálására, folyamatait folyamatosan fejleszti, és a fenntarthatóságot, mint átfogó szempontot alkalmazza a külső kapcsolataiban is. A Hungrana Kft. munkavállalóit is arra ösztönzi, hogy mindennapi életük során is tegyenek a fenntartható jövőért.

A fenntartható fejlődés jegyében működésünk célját olyan átfogó értékteremtésben látjuk, amely egyaránt szolgálja a Hungrana Kft. környezetét, különböző érintettjeit és a társadalom egészének javát. A társadalmi felelősségvállalás a vállalati kultúra szerves részét képezi és a Hungrana Kft. irányítása, valamint a működése során hozott döntésekben állandó és kiemelt szerepet játszik.

Elkötelezettek vagyunk az emberi jogok védelme, a társadalmi felelősségvállalás, valamint a Társaság és a társadalom közötti folyamatos párbeszéd mellett. Hisszük, hogy a fenntartható fejlődéshez minden társadalmi szereplő részvétele szükséges és közösen képesek vagyunk a jövőnk tudatos formálására.

A Hungrana Kft. évtizedek óta éppolyan megbízható partnere a térség civil, non-profit és önkormányzati szereplőinek, mint a termelő folyamataiban beszállítóként vagy kereskedelmi partnerként részt vevő szervezeteknek. Emellett a Társaság folyamatosan fejlődik: a legmagasabb szintű technológiákat és szabványokat honosítja meg hazánkban és a régióban.

Fenntarthatósági politika.pdf

Célunk a növekvő piaci igényeket és vevői elvárásokat mind nagyobb mértékben kielégítő magas színvonalú termékek és szolgáltatások létrehozása, fenntartása és fejlesztése.

CSR.pdf

A Hungrana Kft. Társadalmi Felelősségvállalás (CSR) Stratégiája

2021. © HUNGRANA KFT. MINDEN JOG FENNTARTVA!   •  ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ