Ugrás fel!

POLITIKÁINK

Egészség és biztonság politika

A Hungrana Kft. elkötelezett az iránt, hogy felelős cselekedeteivel a napi üzleti tevékenység részeként hozzájáruljon dolgozói egészségének és biztonságának megőrzéséhez, továbbá proaktív HSE kultúrát valósítson meg a balesetek megelőzése érdekében, miközben maximalizálja tevékenységének társadalomra gyakorolt pozitív hatásait.

A Hungrana Kft. minőség- és élelmiszer-biztonsági politikája

Célunk a növekvő piaci igényeket és vevői elvárásokat mind nagyobb mértékben kielégítő magas színvonalú termékek és szolgáltatások létrehozása, fenntartása és fejlesztése.

A Hungrana Kft. az élelmiszer-, takarmány és egyéb ipari termelés nemzetközi színvonalú termékekkel rendelkező és megbízható szállítója mind az élelmiszeripari, mind a takarmányipari, mind pedig az ipari felhasználók, vevők felé.

Minőség- és élelmiszer-biztonsági politika · Takarmánybiztonsági politika

Környezeti politika

Gyakorlatunkban elkötelezetten érvényesítjük a környezetvédelmi szempontokat; valljuk, hogy az eredményes termelési gyakorlat összhangban van a hatékony környezetvédelemmel, éppen ezért elköteleztük magunkat a környezetet kímélő technológiák alkalmazása és környezetbarát termékek gyártása mellett.

Energetikai politika

Törekszünk az energiahatékonysági szempontok érvényesítésére; valljuk, hogy az eredményes termelési gyakorlat kiemelt figyelmet fordít a gazdaságos és hatékony energiafelhasználásra, éppen ezért elköteleztük magunkat a fajlagos energiafogyasztás folyamatos csökkentése mellett.

Éves energetikai jelentés - 2020.

HALAL politika

Elkötelezettek vagyunk minden muszlim fogyasztó és a Halal termékek megfelelő környezetben való gyártása iránt. Törekszünk arra, hogy a legyártott termékek teljes mértékben megfeleljenek a Halal élelmiszertermelés követelményeinek és elveinek.

2021. © HUNGRANA KFT. MINDEN JOG FENNTARTVA!   •  ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ