Nyomtatás
Laptop adományozása a fejér megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház részére

Laptop adományozása a fejér megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház részére

A Hungrana Kft. 1-1 db laptoppal járult hozzá a több, mint 110 éve működő Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Szülészet-nőgyógyászati Osztály és a Pszichiátriai Osztály dolgozóinak mindennapi munkájához.

A Szülészet-nőgyógyászati Osztály megelőző-gyógyító szakellátása keretein belül 66 000 fő/év járó-beteget lát el, valamint gondoskodnak a dunaújvárosi és a móri kórházak átirányított pácienseiről is. Szülészeti és nőgyógyászati tevékenységük mellett speciális ambulanciáik is hozzájárulnak a szakmai ellátás minőségének emeléséhez.

A Pszichiátriai Osztály évi átlagos betegforgalma 3 400 fő, a járó betegforgalom: 3600 fő/év, a pácienseket hat különböző szakmai részlegen látják el. A betegek mindennapjait művészetterápia, zeneterápia, különböző csoportterápiák, mozgásterápia teszik színesebbé. Kiemelt hangsúlyt fordítanak a társadalmi reintegrációra, az Osztály a város és a megye civil kezdeményezéseivel szorosan együttműködik. Az Osztály több egyetem gyakorlati képzésében nyújt segítséget, illetve a nővérképzésben is szerepet vállal, illetve klinikai gyógyszervizsgálatok folytat a helyi kutatásetikai bizottság és az OGYI engedélyével.

A Hungrana Kft. adománya az intézmény mindennapi adminisztrációs munkájához járul hozzá.

További információ: http://www.fmkorhaz.hu/