Nyomtatás
Vattakabátok adományozása a kríziskezelő központ részére

Vattakabátok adományozása a kríziskezelő központ részére

A Hungrana Kft. 13 db vattakabáttal járult hozzá az 1992 óta működő Kríziskezelő Központ munkájához.

A Kríziskezelő Központ szolgáltatását igénybe vevők száma folyamatosan emelkedik. A szervezet a különböző, egymásra épülő ellátási formák minden szintjén hosszútávú célként a munka világába való visszatérés vagy bejuttatás elősegítését, a tartós lakhatásban nyújtott támogatást tűzte ki, ezzel is esélyt teremtve a teljes társadalmi reintegrálódáshoz, a hajléktalan rendszertől való sikeres és végleges leváláshoz.

A Kríziskezelő Központ szociális és népkonyháján 150-160 adag ételt oszt ki, a nappali melegedőben 50 főt, míg az éjjeli menedékhelyen 36 főt tud befogadni, az utcai szociális szolgálat ellátása során megközelítőleg 150 főnek segít. A szervezet különböző (női, férfi, állami gondozottak, családok) átmeneti szállásokat biztosít az igénylők számára. Kiléptető rendszerük az átmeneti szállókon túl 3 kiléptető lakásból és albérleti támogatásokból áll.

A dolgozók szakmai tevékenységük minőségi fejlesztése érdekében képzéseken (addiktológia, motivációs technikák, és kommunikációs ismeretek), tréningeken (szupervízió) vesznek részt.

A Hungrana Kft. adománya a Kríziskezelő Központ szolgáltatásait igénybevevő rászorulók téli időjárás elleni védekezését segíti.

További információ: http://www.fehervarkrizis.hu/

Szabadegyháza, 2016. október 21.