Nyomtatás
Laptop adományozása a Bátor Tábor alapítvány részére

Laptop adományozása a Bátor Tábor alapítvány részére

Képek

A Hungrana Kft. 3 db laptoppal járult hozzá a Magyarországon 2001 óta működő Bátor Tábor Alapítvány dolgozóinak mindennapi munkájához.

A tábor ötlete Paul Newman színésztől származik, aki 1988-ban egy olyan tábort hozott létre az amerikai Connecticut-ban, amely a fájdalmas kórházi kezelés után mosollyal, derűvel és élményekkel segíti a beteg gyerekek rehabilitációját. A teljes körű egészségügyi felügyelet mellett szervezett élményterápiás programok módszerével ma 32 országban 40 betegségcsoportban érintett gyerek gyógyul.
Magyarországon 2001-ben jött létre a Bátor Tábor a daganatos betegek gyógyulásáért és 2007-ben vált a SeriousFun Children’s Network tagjává.

Az Alapítvány több nyári és családi táborban nyújta daganatos és krónikus (cukorbetegség, krónikus ízületi gyulladás, hemofília, IBD) betegségekkel élő gyerekek és családtagjaik részére gyógyító élményeket. Tábort szervez továbbá azoknak a családoknak is, akik a súlyos, krónikus betegség következtében veszítették el gyermeküket.
A Bátor Tábor Alapítvány saját táborhellyel rendelkezik Hatvanban, ahol egyszerre 168 főt tud elszállásolni. Évente közel 1000 táborozót fogadnak, 47 magyar és 13 külföldi kezelőközpontból érkeznek a résztvevők.

A gyerekek és családtagjaik számára ingyenes táborozást céges és magánadományok fedezik.

A Hungrana Kft. adománya az élményterápiás programok szervezését segíti.

További információk:

  • http://batortabor.hu/
  • https://www.facebook.com/batortabor
  • https://www.seriousfunnetwork.org/Home

Képek