Ugrás fel!

HÍREK

Együttműködési megállapodás

Együttműködési megállapodás

Nyomtatás
Képek

Cégünk stratégiai együttműködési megállapodást írt alá a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központtal (NAIK) és a Vitafort - Első Takarmánygyártó és Forgalmazó Zrt.-vel, amelynek védnöke Nagy István Agrár- és vidékfejlesztési miniszter.

Cégünk 2018. június 7-én ünnepélyes keretek között stratégiai együttműködési megállapodást írt alá a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központtal (NAIK) és a Vitafort - Első Takarmánygyártó és Forgalmazó Zrt.-vel, amelynek Dr. Nagy István Agrár- és vidékfejlesztési miniszter vállalta el a védnökségét. A hivatalos ceremóniára a gödöllői Grassalkovich-kastélyban került sor.

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a jövőben a NAIK kutatóbázisának szakembereivel karöltve, közösen fejleszthetjük tovább a GMO mentes takarmánygyártást. A Vitafort Zrt.-vel hosszú évek óta partneri kapcsolatban állunk, és bízunk benne, hogy ez az együttműködés tovább erősíti a két cég közti szakmai kapcsolatot. A Hungrana Kft. számára kiemelten fontos, hogy kizárólag ellenőrzött GMO mentes alapanyagból állítsa elő termékeit, így a takarmány alapanyagokat is, és a Nemzeti Fehérjeprogram elkötelezett támogatójaként részt vegyünk a kutatás-fejlesztésben is. A most megkötött stratégiai megállapodás lehetővé teszi számunkra, hogy még több hozzáadott értéket teremtsünk a munkánk által” – mondta a sajtótájékoztató után Reng Zoltán, a Hungrana Kft. vezérigazgatója.


2021. © HUNGRANA KFT. MINDEN JOG FENNTARTVA!   •  ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ