Ugrás fel!

HÍREK

Az év Agrárembere
Az év Agrárembere

Átadták az Év Agrárembere 2019 kitüntető díjat

Nyomtatás

Az Agrárinnováció kategóriában 2019-ben Dr. Orosz Szilvia kapta az Év Agrárembere díjat, melynek évek óta elkötelezett támogatója a Hungrana Kft.

A hatodik alkalommal megrendezett díjátadó gálán tíz kategóriában ismerték el a szakemberek munkáit. Dr. Losó József a Feldolgozó-élelmiszeripar kategória nyertese kapta meg a kitüntető Év Agrárembere 2019. díjat.
Életműdíjban Vályi István részesült, aki nyugalmazását követően még mindig aktívan mozog a mezőgazdaság különböző területein, de legfőképpen a kertészetben és a növényvédelemben.
A Hungrana Kft. által támogatott Agrárinnováció kategória győztesének a zsűri Dr. Orosz Szilviát választotta, aki 2015-ben megkapta a Szent István Egyetem Mezőgazdaság és Környezettudományi Karának címzetes egyetemi docense címet. Szakterülete a tömegtakarmányok betakarítástechnológiája, tartósítása és a tejelő szarvasmarha takarmányozása. Az elmúlt 7 évben több tématerületen dolgozott egyidejűleg. A legfontosabb, országos jelentőségű téma a tömegtakarmánybázis stabilitásának javítása volt a klímaváltozás és a javuló tejtermelési eredmények tükrében (az emészthető rostot a középpontba állítva).

 

Gratulálunk a nyerteseknek!

Forrás: Agrotrend
Dr. Orosz Szilvia: https://azevagrarembere.hu/jelolt/515


2021. © HUNGRANA KFT. MINDEN JOG FENNTARTVA!   •  ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ