Ugrás fel!

TAKARMÁNYOK

Image

Bocskai András

Értékesítési menedzser - takarmányok
  • Mobil: +36 (30) 324 3153
  • E-mail: bocskaia@hungrana.hu

HUNGRAFEED® GOLD / CGF

A CGF a kukorica nedves úti keményítő gyártása során visszamaradó, takarmányozási célra gazdaságosan felhasználható természetes fehérje, rost, energia, vitamin és ásványianyag forrás.

A termék nedves, illetve száraz por és pellet formában kerül értékesítésre. A száraz CGF költséghatékony, rugalmasan alkalmazható alternatívája a gabonaféléknek a premixek és tápok összeállításakor. A nedves CGF önmagában, de más zöldtakarmányfélékkel együtt is alkalmas kiváló minőségű siló takarmányok készítésére. Továbbá olyan glükogén és aminogén összetevőkkel bír, melyek elősegítik a teheneknél a jó minőségű tej termelését.

HUNGRAGERM® / KUKORICACSÍRA

A kukoricacsíra természetes növényi olajat tartalmazó takarmány alapanyag. Magas olajtartalma miatt kiváló energiaforrás baromfi, kérődző, sertés és hobbiállat takarmányozásához. A magas növényi olaj és telítetlen zsírsav tartalma mellett természetes, jól emészthető rostja miatt is alkalmazzák premixek gyártásához.

HUNGRAFEED® PRO / GLUTÉN

A kukorica glutén prémium minőségű, koncentrált fehérjét tartalmazó takarmány alapanyag.

Hasznos jellemzői miatt több célra is kiválóan alkalmas: magas metionin (esszenciális aminosav) tartalma (2,4 g/100 g fehérje) lehetővé teszi, hogy más, általánosan használt fehérje hordozók (pl. szójadara) aminosav összetételét kiegészítse. A termék alacsony hamu, kálium és nátrium tartalma, valamint természetes (a benne található antioxidáns tulajdonságokkal bíró cc. 160 ppm xanthophyll-nak köszönhető) sárga színe szintén kiemelkedő felhasználási lehetőséget biztosítanak. A könnyű emészthetőség, alacsony ásványi anyag és nem-allergizáló fehérje tartalom lehetővé teszi, hogy a kukorica glutén a prémium minőségű takarmány alapanyagok széles körében alkalmazható legyen.

2021. © HUNGRANA KFT. MINDEN JOG FENNTARTVA!   •  ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ